Mollys første drægtighed

Selvom det var fantastisk at få hvalpe med Tinka, var det endnu mere spændende at tænke på, at Molly også en dag kunne få hvalpe. Lille Molly, som vi havde fulgt fra første gang hun trak vejret og som vi næsten selv havde lavet.


Tinka var en vidunderlig hund, og havde ilterheden fra Dansk-Svensk gårdhund racen, mens det var tydeligt at se, at Molly var langt mere tilbagelænet og mild efter sin far Baldrian. Endnu mere selskabshund, uden at være kedelig. Herligt.


Ret hurtigt fik vi den tanke, at yndige Molly engang ville passe perfekt til en Bomuldshund, kendt for deres skønhed, selskabelighed, dybe hengivenhed og muntre sind.


Så da Molly kom i løbetid som knapt 2 årig var kæresten klar, Ronaldo. Han var en skøn fuldblods bomuldshund og vant til det med damer. Og der blev kørt og kørt frem og tilbage mellem Jyderup og Greve i de næste to løbetider, men uanset hvor dejlig Ronaldo var, også i Mollys øjne, så satte hun grænsen ved fuldbyrdet parring. Kun een gang lykkedes det, men der viste det sig at være for sent i Mollys løbetid (dag 13) og hun reddede sig blot en gevaldig omgang falsk drægtighed.

Insiminering blev ligeledes forsøgt, men uden resultat og så stoppede vi. 


Nu ville skæbnen så at vi mistede Tinka. Da vi havde sundet os, begyndte vi at tænke på, at få vores egen hanhund, som kunne vokse op sammen med Molly. Vi savnede at have to hunde.

Blev de så engang kærester, så var det fint og hvis ikke, så var det også bare i orden. Molly skulle i hvert fald kun have hvalpe, hvis hun selv var med i processen og syntes godt om det hele.


Og da Molly kom i løbetid første gang efter Max var blevet voksen, kørte det hele, som om det altid havde været meningen.

De nød hinandens selskab, fjollede rundt og da tiden var inde parrede de sig lige efter bogen og det gentog sig henover de næste dage, hvorefter de gik tilbage til bare at fjolle, indtil løbetiden var ovre.


Vi var ikke sikre på at der ville komme hvalpe ud af det, for de havde parret sig på dag 5,6 og 7 i Mollys løbetid, hvilket er usædvaneligt tidligt, men der havde Molly åbenbart ægløsning, for det fik vi jo hele 7 skønne beviser på.. :-)


Drægtigheden forløb helt ukompliceret og Molly fødte på dag 61 efter første parring.Max på frierfødder 

Succes

To der elsker hinanden

Copyright © All Rights Reserved